– 14 mei 2024

wrk climate officieel gelanceerd

het wrk team bezocht twee werken in uitvoering: het nautisch coördinatiecentrum voor Port of Amsterdam en het Multi Traffic Point in Hoorn.

wrknemers 6 november 2019

John van de Weg

wrknemers 30 augustus 2019

team versterkt met 3 associates

WRK Architecten heeft zijn managementteam uitgebreid. Oprichter Gert Jan Knevel en partners John van de Weg en Benjamin Robichon worden sinds kort vergezeld van drie associates: Barbara Dirks, Rob Dekker en Naud Schroeder.

Alle drie hebben vele projecten geleid binnen het bureau. Naast het versterken van het managementteam en het leiden van projecten zullen de nieuwe associates zich elk richten op een specifiek werkgebied.

Barbara heeft, naast een bachelor Industrieel Ontwerpen, in 2012 haar master Architectuur aan de TU Delft cum laude behaald. In 2014 is ze in dienst gekomen bij Knevel Architecten waar ze zich vooral toelegt op tenders, conceptontwikkeling en stedenbouwkundige visies waarbij de aandacht ligt op de maatschappelijke thema’s: natuurinclusiviteit, duurzaamheid, gebruik en publieke ruimte.

Naud is in het bezit van twee mastergraden in de architectuur, van de TU Delft en het Pratt Institute in New York. Na werkzaam te zijn geweest bij o.a. Van Herk & De Kleijn Architecten, heeft hij samen met Rozemarijn de Jong van 2007 t/m 2016 een eigen bureau gehad, SJO architecten. Sinds 2016 is Naud werkzaam bij WRK Architecten waarbij de nadruk ligt op conceptbewaking, (integraal) ontwerp en de digitale werkmethodiek binnen het bureau.

Rob studeerde Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool en is in 2006 afgestudeerd aan de TU Delft in de studierichting Urban architecture/Hybrid buildings. Sinds 2006 is hij, inmiddels als architect/project manager, werkzaam bij WRK Architecten. Rob houdt zich hoofdzakelijk bezig met de technische uitwerking van het ontwerp, projectmanagement, contractvorming en directievoering. Rob is BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie.

wrknemers 14 maart 2019

Benjamin Robichon gekozen tot lid van de BNA ledenraad

We zijn trots om te berichten dat Benjamin Robichon, architect/partner, voor de komende drie jaar deel uitmaakt van de BNA ledenraad.

Met dank aan de BNA en felicitaties aan de andere 23 leden.
BNA website

wrknemers, wrkbespreking 2 november 2018

lezing aan studenten Royal Danish School of Architecture

Benjamin Robichon heeft een groep studenten van de Royal Danish School of Architecture rondgeleid en verteld over de opgave om van het karakteristieke kantoorgebouw van Dudok studentenwoningen te maken.